Welkom bij Velle Technics

Velle Technics is een bedrijf, gelegen in West-Vlaanderen, dat zich specialiseert in laswerken van hoge kwaliteit. Zaakvoerder Stijn Velle is een echte vakman die leeft voor zijn job, en die het lassen in al zijn aspecten op hoog niveau wil uitvoeren, om zodoende een meer dan degelijk eindresultaat voor zijn klanten te kunnen bekomen.

Velle Technics wil zich profileren als het jonge, dynamische en welwerkende bedrijf dat het wel degelijk is, en dit steeds met grote aandachtspunten voor de effectieve doelstellingen en reële verwachtingen van de klant.

Wij beheersen meerdere soorten van lassen, zo ook het TIG-lassen (Tungsten Inert Gas). Deze lastechniek werkt met een niet-afsmeltende electrode, gemaakt van wolfraam. Met deze speciale techniek kan een bijzonder hoog eindresultaat van het laswerk bereikt worden.

Behalve het zelf uitvoeren van hoogkwalitatieve laswerken, doen we ook aan outsourcing van onze lassers. Daarbij kan u voor een marktconcurrentiële prijs rekenen op de diensten van onze vakmannen. Ook voor metaalconstructies en mechanisch onderhoud kan u op Velle Technics een beroep doen.

Kijkt u gerust even rond op onze vernieuwde website, en aarzel niet om met ons contact op te nemen via de contactpagina, indien wij voor u of uw bedrijf iets kunnen betekenen.

Metaalconstructies

Velle Technics staat, zoals u ook elders op deze website kan lezen, garant voor hoogkwalitatief laswerk, en denkt daarbij vooral aan het voldoen aan de vraag van de klant.

Lees meer

Gecertificeerde laswerken

Velle Technics is als professioneel bedrijf ook actief binnen de categorie van de gecertificeerde laswerken, zoals al onze aangeboden diensten wordt ook dit op steevaste basis uitgevoerd door rasechte professionals die hun vak als geen ander beheersen en perfect aan uw lasnoden zullen voldoen.

Lees meer

Ontdek onze realisaties

Back to Top