Over ons

Velle Technics - Oostduinkerke - Over OnsZoals u op onze home-pagina kunt lezen is Velle Technics een jong, dynamisch en welwerkend bedrijf met de duidelijke ambitie om aan zijn klanten een hoogkwalitatief eindproduct aan te bieden. Die eindproducten horen thuis in een breed gamma binnen de verschillende categorieën van laswerken.

Zo kan u bij Velle Technics onder meer terecht voor de vervaardiging van kwalitatieve:

Het is duidelijk dat Velle Technics zijn kwalitatieve service waarborgt door gebruik te maken van echte vakmannen die de kunst van het lassen, een ambacht die talent en intrinsieke zelfbeheersing vereist, als geen ander bezitten.

Daarbij maken wij onder meer gebruik van TIG-lassen (Tungsten Inert Gas). Deze lastechniek werkt met een niet-afsmeltende electrode, gemaakt van wolfraam. Met deze speciale techniek kan een bijzonder hoog eindresultaat van het laswerk bereikt worden.

Ook voor alle soorten industrieël laswerk kan u bij Stijn Velle en zijn team terecht. Aarzel niet met ons contact op te nemen via de contactpagina van deze website. Stijn Velle staat u graag te woord om uit te zoeken wat hij voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Back to Top