Gecertificeerde laswerken

Velle Technics - Oostduinkerke - Gecertificeerde laswerkenVelle Technics is als professioneel bedrijf ook actief binnen de categorie van de gecertificeerde laswerken, zoals al onze aangeboden diensten wordt ook dit op steevaste basis uitgevoerd door rasechte professionals die hun vak als geen ander beheersen en perfect aan uw lasnoden zullen voldoen.

Daarbij kunnen wij een breed pallet aan aanvragen volbrengen zoals daar ook zijn:

PIPING

Bij piping denken wij in eerste instantie aan het ontwerpen van gecertificeerde en weldoordachte pijpleidingsystemen. Dit kan in samenspraak met de klant, om te zorgen voor een zo sterk mogelijk klantgerichte uitvoering van de werken. Zo bent u zeker tevreden over het ontwerp en de uitvoering van het plan. Achteraf zorgt Velle Technics ook voor het plaatsen van het pijpleidingsysteem op een hoogkwalitatieve manier, die een lange levensduur van de pijpleidingsystemen garandeert.

INDUSTRIËLE CONSTRUCTIES

Ook bij het uitvoeren van de breedst mogelijke industriële constructies kan u als bedrijf of als particulier een beroep doen op Velle Technics voor het lasaspect van de werken. Daarbij specialiseert Velle Technics zich onder meer in:

Back to Top